✘O✘O
about affies entry tutos follow home

New
Thursday, 3 December 2015 • 21:07 0 exotics
Assalamualaiku, hye.

This is my first post setelah saya renew blog. bukan apa saya renew blog sebab dah terlalu banyak entry. Entry saya semuanya like childhood sangat so i change my mind to renew blog. saya still tune dengan blog and also giveaway. saya dulu buat blog just nak join giveaway tapi last-last dah terpikat.

Ayah baca blog dia kata "orang dah tak tulis macam ni"

so i pun buat la research how blogger write in their blog. and mostly tulis secara sempoi dan tak formal. saya je yang formal. but i think that i'm still writting formally. for those yang dah lama berjinak dengan blog ni i hope uall can teach me how. just nak jadi penulis cita-citanya tapi karangan pun emmm.

p's ada giveaway baru tak? hahahaha